top of page
Portrait Event.jpg
waardevolle.png
TINYHOTEL-15.jpg

YESSS!!!
Voor deze Portrait Event editie hebben we een te gekke samenwerking met het Tiny Hotel in Nistelrode!
Na al veel edities op de meest prachtige locaties te hebben geschoten, wordt deze editie wel echt een klapper... Dit geweldig Scandinavisch gestylde Tiny Hotel ligt in de mooie omgeving van Nistelrode waar ze op het terrein de meest schattige fotogenieke boerderij dieren hebben waarmee je op de foto mag gaan. Zo leuk!!! 
Een Portrait Event zou een Portrait Event niet zijn als er na de shoot niet aan lekker eten en drinken was gedacht. 

Boek je een Portrait Event, dan ben je verzekerd van een super leuk dagje uit met veel lol en gezelligheid met na afloop mooie foto's! 

*Uiteraard houden wij rekening met alle RIVM maatregelen en zullen wij deze met uiterste zorg handhaven.

*Fotografie credits Tiny Hotel 

Deze aankomende editie zal plaatsvinden bij het Tiny Hotel in Nistelrode.

Waar je naast het prachtige Scandinavian gestylde Tiny Hotel ook de geweldige groene omgeving hebt met boerderij dieren.

Echt het gevoel alsof je op vakantie bent in eigen land.
Voeg hier een leuke spontane shoot aan toe + na afloop nog eens een heerlijke box vol lekkers voor on the road en je hebt in onze ogen een te gek dagje weg in deze bijzondere periode!! Met daarna ook nog eens mooie foto's die je digitaal kan uitkiezen als extra mooie herinnering. 
 

WHAT PEOPLE SAY

Met tranen in mijn ogen van blijdschap en ontroering kijk ik terug naar de prachtige foto's die je hebt gemaakt. Wauw! Een shoot die wij niet snel zullen vergeten. Dank Dank! 

— Lisa